Bulharka

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Pomazánky 17 názorů

Suroviny

4 nožky párků (párkového)
3-4 okurky
3 stroužky česneku
1 cibule
kečup
tatarská omáčka
sůl
pepř
tekuté chilli
1 uvařený brambor -nemusí být
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Párkový, cibuli, okurky, česnek nastrouháme, přidáme kečup, tatarku, sůl, pepř, čili a nastrouhaný brambor.

  2. Všechno pořádně promícháme, necháme uležet.

  3. Podáváme nejlépe na topinkách potřených česnekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulharka

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    jarka skrobakova: Jaruš, děkuji moc :-)

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    Jani, zase jsem po dlouhé době dělala pomazánku dle Tvého rcp. Je to luxusní záležitost:-p:-p a opět můj syn se... skoro vše. Příště to musím udělat z dvojité dávky. Bodík ani foto neposílám, protože obojí máš ode mně již dříve. Díky za super pomazánku doporučuji :yes::yes::-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Jana Remkova:aha, už viem, díky...;-)

    Odpovědět

  • jarka skrobakova: No, abych nedovolila! Jééžíš, to už je dávno!! Díky za připomenutí!!!:-)A děkuji za nádhernou fotku:-)

    Odpovědět

  • tejaja: Terezko, u nás se prodává i slovenský párkový, nebo slovenský točený. Jsou to obyčejné párky, ty hrubší..

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Janka, čo je to párkový ? Myslí sa párková klobása? :-8

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    :yes::yes: Milá Janičko, dnes u nás k večeři byla Tvá pomazánka BULHARKA je vynikající. Syn ji zřejmě spořádá celou :-?;-( a mně zůstane málo:-! Posílám bodík a foto jestli dovolíš :-? :yes::yes::-K:-p:-p:-p

    Odpovědět

  • Hedwika: díky;-)

    Odpovědět

  • Hedwika Hedwika

    Dnes jsem pomazánku dělala již po několikáté. Doposud jsem vždy použila nějakou kvalitnější klobásku, která většinou zbyla a následně byla uložena do mražáku. Je to mňamka :-*:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    No, vidíte, tak je to párko-knedlo-zelo:-))

    Odpovědět

  • Butchi Butchi(neregistrovaný)

    Jak můžete udělat Bulharku bez hovězího masa, to je přece základní surovina? To potom není Bulharka. To je jako párko, knedlo, zelo.;-(

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Janko,co to je párkový,já nic takového neznám :-S:-? Je to asi nějaký salám u vás :-?

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Žížalko, ona si je Janča u mě půjčila:-D, mám celej servis a těch mělkých mám o něco víc.;-):-))

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Jé, Jani, máš stejný porcelán:-D

    Odpovědět

  • Já to mám raději bez brambory, ale i s tou bramborou je to dobré. Ano, je to takové-no, zpevněné? Nenapadá mne jiný výraz:-)

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: domácí bulharka pomazánka bulharka bulharka pomazanka domaci bulharka recept pomazánka - bulharka pyttipanna recept pyttipanna párková pomazánka bulharka z hovězího masa jak se děla bulharka bulharka z brambor domácí bulharská pomazánka bulharka-recept kuřecí pyttipanna bulharka ze salámu recept na domaci bulharku pomazánky bulharka prava bulharka pravá bulharská pomazánka kuřecí pyttipanna recept

Zapomněl/a jsem heslo