Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené likérové řezy z bebe sušenek

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MonikaP MonikaP

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 15

15

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 295 kJ /
2 461 kcal
Bílkoviny41,82 g
Tuky51,49 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy350,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tmavé sušenky rozprostřeme na plechu (na pečící papír). Krok 2: Uvaříme puding dle návodu na balíčku a vmícháme do něho likér. Krok 3: Po vychladnutí vlijeme na sušenky a přiklopíme světlými sušenkami. Krok 4: Necháme vychladnout a mezitím připravíme polevu. Ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu.
V případě potřeby do ní přilijeme trochu smetany nebo postačí i mléko. Krok 5: Na závěr polijeme celý moučník polevou a dáme vychladit.

Zveřejněno 22. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kvEX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kvEX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept řezy z bebe sušenek, nepečené bebe na na plech, bebe řezy, nepečené bebe řezy, řezy z bb sušenek, nepečený řez ze sušenek, nepečený zákusek z bb sušenek, nepecene rezy s ovocem, bebe řezy na plech, bebe řezy na plech nepecene, rezy a la spicka, řezy z bebe sušenek, buchta z bb susenek nepecena, recept s z bebe sušenek, buchta nepečená z be be sušenek na plech, nepečený be-be sušenky recept, řezy s bebe, recepty na řezy z bebe sušenek, bb řezy, recept na čokoládovo kokosové sušenky recept

Suroviny:
sušenky bebe mléčné, sušenky bebe kakaové, pudink vanilkový, cukr, poleva čokoládová, mléko, likér

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu