Italské ragů

Vercu Momo Kuchařka: Vercu Momo

Doba přípravy: 60-90minut 4 porce Vepřové maso 10 názorů

Suroviny

olivový olej
1 velká cibule
vepřový bok nebo maso od kosti (lze dát i dohromady)
1 krabička pasírovaných rajčat
2 čerstvá rajčata
paprika mletá(koření)
čerstvá bazalka
chilli paprička
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce nalijeme olivový olej cca 0,5 cm, přidáme cibuli.

  2. Až cibule bude lehce do zlata přidáme maso (nakrájené), až se maso zatáhne z každé strany tak osolíme a opepříme, přiklopíme a dusíme 20 minut.

  3. Po-té přidáme pepř, sůl a červenou papriku, necháme pod pokličkou opět dusit.

  4. Po 10-15 minutách přidáme pasírovaná rajčata, bazalku, chili papričku a červenou papriku, dle chuti dosolíme.

  5. Necháme vařit dokud maso nebude měkké, po-té přidáme nakrájená čerstvá rajčata a vaříme dokud se maso nebude rozpadat.

  6. Podáváme s Tortiglioni či domácími těstovinami.

Poznámka

Doporučuji použít kvalitnější značku těstovin nebo udělat domácí těstoviny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 97 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Italské ragů

Tématické fráze: ragů italské hovězí ragů recepty na italské jídlo recept na italské pokrmy recepty ragů kančí ragů s těstovinami italské vepřové ragu italské jídlo s vepřovým masem italské recepty co je ragů italske testoviny s veprovym masem ragů na italský způsob s italem v kuchyni ragu jídlo ragu italské recepty vepřové maso italské ragů z mletého masa recept na ragů italský pokrm z mletého masa, ragů hovězí ragů na italský způsob recept ragů