Italské ragů

Vepřové maso Doba přípravy: 60-90minut 10 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 60-90minut 10 názorů

Suroviny 4 porce

olivový olej
1 velká cibule
vepřový bok nebo maso od kosti (lze dát i dohromady)
1 krabička pasírovaných rajčat
2 čerstvá rajčata
paprika mletá(koření)
čerstvá bazalka
chilli paprička
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce nalijeme olivový olej cca 0,5 cm, přidáme cibuli.

  2. Až cibule bude lehce do zlata přidáme maso (nakrájené), až se maso zatáhne z každé strany tak osolíme a opepříme, přiklopíme a dusíme 20 minut.

  3. Po-té přidáme pepř, sůl a červenou papriku, necháme pod pokličkou opět dusit.

  4. Po 10-15 minutách přidáme pasírovaná rajčata, bazalku, chili papričku a červenou papriku, dle chuti dosolíme.

  5. Necháme vařit dokud maso nebude měkké, po-té přidáme nakrájená čerstvá rajčata a vaříme dokud se maso nebude rozpadat.

  6. Podáváme s Tortiglioni či domácími těstovinami.

Poznámka od kuchařky

Doporučuji použít kvalitnější značku těstovin nebo udělat domácí těstoviny.

Komentáře k receptu Italské ragů

Tématické fráze: ragů italské hovězí ragů recepty na italské jídlo recept na italské pokrmy recepty ragů kančí ragů s těstovinami italské vepřové ragu italské jídlo s vepřovým masem italské recepty co je ragů italske testoviny s veprovym masem ragů na italský způsob s italem v kuchyni ragu jídlo ragu italské recepty vepřové maso italské ragů z mletého masa recept na ragů italský pokrm z mletého masa, ragů hovězí ragů na italský způsob recept ragů