Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 667 kJ / 1 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,37 g |
| Tuky | 12,83 g |
| Vláknina | 8,21 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 194,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omytého kapra osolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli uležet. V pivu rozšleháme vejce, koření, hořčici, bazalku a postupně přidáváme mouku až do polohustého těstíčka.
Krok 2: Kapra poprášíme moukou a namáčíme v těstíčku. Smažíme v rozehřátém oleji pozvolna dozlatova. Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Podáváme s bramborami nebo se salátem.
Podáváme s bramborami nebo se salátem.
Zveřejněno 17. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr v křupavém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4O1
Moje poznámka
Kapr v křupavém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4O1
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 5 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 5 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 6 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 6 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 7 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 7 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 8 hodinami
Tématické fráze:
kapr v testicku
Suroviny:
kapr,
pivo světlé,
vejce,
hořčice,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
bazalka čerstvá,
mouka hladká,
kypřící prášek,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
olej
Komentáře (3)