Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 823 kJ / 1 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,07 g |
Tuky | 68,94 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,18 g |
Sacharidy | 23,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvrdý sýr nastrouhejte do misky a přidejte všechny suroviny.
Krok 2: Pořádně směs promíchejte a nechte 10 minut odpočinout.
Krok 3: Z odpočinuté směsi vytvarujte bochánek a dejte na plech, který vyložte pečícím papírem.
Krok 4: Vložte do vyhřáté trouby na 200°C a pečte 20 minut.
Krok 5: Po 20 minutách stáhněte na 150°C a pečte dalších 20-30 minut.
Zveřejněno 20. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrový chleba Low Carb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7PmQ
Moje poznámka
Sýrový chleba Low Carb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7PmQ
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 5 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 20 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 6 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 8 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 9 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 9 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 9 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 12 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 14 hodinami
Suroviny:
sýr tvrdý,
semínka chia,
psyllium,
prášek do pečiva,
kmín celý,
vejce,
sůl
Komentáře (6)