Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 230 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,65 g |
Tuky | 2,23 g |
Vláknina | 0,36 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 4,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do připravené mísy nastrouháme nahrubo dvě předvařené řepy.
Krok 2: Dále přidáme 2-3 lžíce neochuceného jogurtu. Kdo dá méně jogurtu, pocítí větší a ostřejší chuť řepy.
Krok 3: Přidáme dvě lžičky Krenexu, nebo najemno nastrouhaný křen. S křenem opatrně, ať moc neupozadíte chuť řepy.
Krok 4: Na závěr osolte a opepřete dle své chuti. Méně je někdy více.
Krok 5: Nechte odležet aspoň 1/2 hodiny v lednici a pak už jen přeji dobrou chuť !
Zveřejněno 14. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z červené řepy za 1 minutu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GBZy
Moje poznámka
Salát z červené řepy za 1 minutu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GBZy
Nejnovější recepty
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 18 minutami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 57 minutami
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 3 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 10 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 11 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 12 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 12 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 12 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 12 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 13 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
krenex,
jogurt,
sůl,
pepř
Komentáře (2)