Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 936 kJ / 1 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 368,72 g |
Tuky | 37,11 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 20,65 g |
Postup přípravy
Môžeme použiť aj prsné plátky, ktoré potrieme zmesou po celej ploche a potom opatrne prehneme v polovici.
Zopneme ihlou, aby náplň nevytekala. Krok 4: Naplnené prsia obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Krok 5: Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 6: Podávame so zemiakmi, zemiakovou kašou a pod.
Zveřejněno 24. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka plněná tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMEA
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka plněná tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMEA
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 11 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 11 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 9 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 3 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 4 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 5 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 5 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 5 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 5 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 5 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 5 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
pepř bílý,
olej,
tvaroh,
cibule,
česnek,
nať petrželová,
šalvěj,
majoránka,
šťáva citronová,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (4)