Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,07 g |
Tuky | 41,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Usmažené ryby z pánve vyndáme a uchováme je v teple. Krok 3: Do pánve do výpečku přidáme vymačkanou šťávu z pomerančů, uvedeme do prudkého varu, přidáme oříšek másla a necháme pozvolna provařit 1 minutu. Krok 4: Porce ryb dáme na talíře, přelijeme šťávou, posypeme bylinkami a podáváme nejlépe s vařeným bramborem.
Zveřejněno 2. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štikozubec na pomerančích a másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9Nz
Moje poznámka
Štikozubec na pomerančích a másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9Nz
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 23 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 23 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Suroviny:
štikozubec,
máslo,
olej,
sůl,
pepř citronový,
máslo,
pomeranče,
bylinky zelené
Komentáře (3)