Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,53 g |
| Tuky | 145,73 g |
| Vláknina | 16,95 g |
| Cholesterol | 987 mg |
| Sodík | 3,63 g |
| Sůl | 9,37 g |
| Sacharidy | 339,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozmačkejte banány a smíchejte s vejci.
Krok 2: Přisypte všechny sypké suroviny, pak přidejte máslo, mléko a olej. Pořádně promíchejte.
Krok 3: Vyložte formu pečicím papírem nebo vymažte máslem a vysypte strouhankou. Těsto vložte do formy.
Krok 4: Pečte na 180 °C asi 50 minut.
Krok 5: Banana bread bude takový mokrý, měkkoučký. Není suchý jako bábovka!
Zveřejněno 11. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
“Mokrý” banana bread
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738RQ
Moje poznámka
“Mokrý” banana bread
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738RQ
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 6 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 11 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 3 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 5 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 6 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 6 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 6 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 6 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 9 hodinami
Suroviny:
banán,
vejce,
mouka,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
sůl,
máslo,
mléko,
olej
Komentáře (1)