Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 22,51 g |
Vláknina | 5,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zmesou natrieme stehná z oboch strán a necháme 1 hodinu odležať. Krok 2: Očistené batáty a zemiaky nakrájame na kolieska asi 5 mm hrubé a dáme do zapekacej misy. Premiešame so soľou. Krok 3: Navrch uložíme stehná.
Podlejeme asi 1,5 dl vody. Krok 4: Zakryjeme alobalom a pečieme v rúre na 180 °C asi 45 minút.
Potom odkryjeme a dopečieme dozlata. Krok 5: Podávame so zemiakmi, zeleninovým šalátom, kyslou uhorkou alebo podľa svojej chuti.
Zveřejněno 4. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehýnka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZOm3
Moje poznámka
Kuřecí stehýnka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZOm3
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 57 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
nať petrželová,
křen,
olej,
batáty,
brambory,
sůl
Komentáře (4)