Medovo-kokosové cukroví
Lahodné křehké těsto v sobě ukrývá med a také strouhaný kokos, díky čemuž je chuť zase o něco jiná, než u ostatních druhů cukroví. Slepte upečené tvary máslovým krémem a ozdobte čokoládovou polevou dle libosti.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 709 kJ / 2 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,78 g |
Tuky | 122,33 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 178 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 213,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracujeme těsto a dáme do lednice odpočinout alespoň na 1 hodinu.
Krok 2: Těsto vyválíme a vykrajujeme libovolné tvary, které přeneseme na plech vyložený pečícím papírem.
Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C asi 10 minut. Necháme vychladnout.
Krok 4: Upečené cukroví slepujeme máslovým krémem a polijeme čokoládovou polevou, zdobíme dle fantazie.
Zveřejněno 15. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medovo-kokosové cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/px2Q
Moje poznámka
Medovo-kokosové cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/px2Q
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 1 hodinou
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 5 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 5 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 6 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 7 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 8 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 9 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 10 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk,
žloutek,
med,
kokos strouhaný,
krém máslový,
poleva čokoládová
Komentáře (14)