Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Velikonoční svátky jsou symbolikou ukončení zimy a novým počátkem života, jara, radostného života. Kromě různých tradic se na Velikonoce také hojně peče. Připravte na sváteční stůl jidáše a vrkoč podle receptu Petry Burianové.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 441 kJ / 4 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,54 g |
Tuky | 50,37 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,97 g |
Sacharidy | 877,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
Moje poznámka
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 6 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 7 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 8 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 10 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 11 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 11 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
žloutek,
vejce,
cukr krupice,
tuk,
mléko,
kvasnice,
vejce
Komentáře (1)