Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Velikonoční svátky jsou symbolikou ukončení zimy a novým počátkem života, jara, radostného života. Kromě různých tradic se na Velikonoce také hojně peče. Připravte na sváteční stůl jidáše a vrkoč podle receptu Petry Burianové.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 441 kJ / 4 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,54 g |
Tuky | 50,37 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,97 g |
Sacharidy | 877,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
Moje poznámka
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 12 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 14 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
žloutek,
vejce,
cukr krupice,
tuk,
mléko,
kvasnice,
vejce
Komentáře (1)