Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem
Rybičkové pomazánky můžeme připravit z mnoho různých druhů ryb. V tomto receptu použijeme tuňáka, ke kterému přidáme ricottu, mrkev, parmezán a tymián, který nám pomazánku krásně ovoní. Na kousku čerstvého pečiva bude chutnat jistě všem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,50 g |
| Tuky | 66,62 g |
| Vláknina | 4,45 g |
| Cholesterol | 241 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 27,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce smícháme ricottu, najemno nastrouhanou mrkev (dobrá je v pomazánce i nahrubo), najemno nastrouhaný parmezán a nasekaný tymián.
Krok 2: Tuňáka necháme okapat, rozmačkáme vidličkou a vmícháme ho do pomazánky. Můžeme ji trochu přisolit, ale opatrně, parmezán je dost slaný.
Krok 3: Pomazánku podáváme s dobrým pečivem.
Zveřejněno 8. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pKA
Moje poznámka
Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pKA
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 1 hodinou
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 9 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 10 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 16 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 21 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
mrkev,
sýr ricotta,
sýr parmazán strouhaný,
tymián,
sůl
Komentáře (11)