Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Tento jednoduchý a zároveň luxusní recept vás okouzlí svou kombinací jemného parmazánu, krémové kysané smetany a dokonale zapečených brambor. Perfektní jako příloha nebo hlavní chod, který nadchne vaši rodinu i hosty.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,79 g |
| Tuky | 110,70 g |
| Vláknina | 3,40 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 33,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81MP
Moje poznámka
Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81MP
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 17 minutami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 38 minutami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 39 minutami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 1 hodinou
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 1 hodinou
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 2 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 2 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 2 hodinami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 2 hodinami
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
sůl,
pepř mletý,
smetana kysaná,
sýr parmazán strouhaný,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
máslo,
sýr parmazán strouhaný
Komentáře (9)
Děkuji za připomenutí “lodiček” a jejich úžasnou obměnu…