Drůbeží játra "Pendolino"
Drůbeží játra jsou chutným a výživným pokrmem s vysokým obsahem železa a vitamínů. Tato játra se často připravují různými způsoby, od jednoduchého vaření až po kombinaci s dalšími ingrediencemi, jako jsou cibule, bylinky a koření, které dodávají pokrmu výjimečnou chuť.
Postup přípravy
Krok 1: Játra očistíme a odblaníme. Můžeme je nechat vcelku.
Krok 2: Vložíme do horké vody, do které jsme přidali sójovou omáčku, sůl, pepř a vaříme asi 15 minut.
Krok 3: Podáváme jako svačinku s kečupem, hořčicí a plátkem cibule.
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra "Pendolino"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoAr
Moje poznámka
Drůbeží játra "Pendolino"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoAr
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Thajské curry
Trol60 před 3 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 30 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Suroviny:
játra drůbeží,
pepř,
omáčka sojová sladká,
sůl,
voda
Komentáře (2)