Drůbeží játra "Pendolino"
Drůbeží játra jsou chutným a výživným pokrmem s vysokým obsahem železa a vitamínů. Tato játra se často připravují různými způsoby, od jednoduchého vaření až po kombinaci s dalšími ingrediencemi, jako jsou cibule, bylinky a koření, které dodávají pokrmu výjimečnou chuť.
Postup přípravy
Krok 1: Játra očistíme a odblaníme. Můžeme je nechat vcelku.
Krok 2: Vložíme do horké vody, do které jsme přidali sójovou omáčku, sůl, pepř a vaříme asi 15 minut.
Krok 3: Podáváme jako svačinku s kečupem, hořčicí a plátkem cibule.
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra "Pendolino"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoAr
Moje poznámka
Drůbeží játra "Pendolino"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoAr
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Michaela82 před 23 minutami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
AlienkaKalousova před 53 minutami
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 1 hodinou
Koka sušenky
veveruska73 před 2 hodinami
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 14 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 15 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 17 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 17 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 18 hodinami
Suroviny:
játra drůbeží,
pepř,
omáčka sojová sladká,
sůl,
voda
Komentáře (2)