Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Snadným způsobem, jak spotřebovat zásoby jahod z minulé sezony, je příprava zmrzliny. Jahody stačí jen chvíli povařit s cukrem a smíchat s ostatními ingrediencemi. Skvělým pomocníkem je zmrzlinovač, ale zvládnete to i bez něj.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR61
Moje poznámka
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR61
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 56 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 33 minutami
Tvarohové lívance
boomgo před 53 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 15 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Suroviny:
jahody,
tvaroh plnotučný,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
cukr vanilkový
Komentáře (1)