Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Snadným způsobem, jak spotřebovat zásoby jahod z minulé sezony, je příprava zmrzliny. Jahody stačí jen chvíli povařit s cukrem a smíchat s ostatními ingrediencemi. Skvělým pomocníkem je zmrzlinovač, ale zvládnete to i bez něj.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR61
Moje poznámka
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR61
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 13 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 39 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 41 minutami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 1 hodinou
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 3 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 4 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 5 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 6 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 7 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 7 hodinami
Suroviny:
jahody,
tvaroh plnotučný,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
cukr vanilkový
Komentáře (1)