Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Rebarbora se v posledních letech stala pravidelně používanou surovinou v kuchyni. Její sezóna je taktéž krátká a tak je třeba si její zajímavou kyselkavou chuť vychutnat do sytosti. Nejvíce jí sluší sladké moučníky, třeba takový křehký koláč z lineckého těsta, s tvarohem a skořicí.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJ4B
Moje poznámka
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJ4B
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 14 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 2 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Suroviny:
vejce,
máslo,
cukr moučkový,
mouka hladká,
sůl,
cukr vanilkový,
tvaroh měkký,
rebarbora,
cukr skořice,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0