Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Pečený pstruh je sám o sobě dokonalou pochoutkou. Tentokrát jej upečeme i s cuketou a česnekem. Z cukety pak připravíme pyré, do kterého přidáme také vlašské ořechy. Ořechová chuť se skvěle skloubí s jemným masem pstruha.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp2KX
Moje poznámka
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp2KX
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 1 hodinou
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Tousty se smaženicí z pýchavky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 3 hodinami
Valašské frgály
suneno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 4 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 5 hodinami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 6 hodinami
Suroviny:
pstruh,
cuketa,
česnek,
ořechy vlašské,
olej olivový,
tymián,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)