Pečený krůtí krk
V kuchyni nalezne své využití i krůtí krk, který můžeme použít do vývaru nebo jej upéct. Pomalu pečené maso s cibulí, česnekem a oblíbeným kořením bude mít krásně zlatavou kůrku a zůstane šťavnaté.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený krůtí krk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB9EQ
Moje poznámka
Pečený krůtí krk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB9EQ
Nejnovější recepty
Polévka z červené čočky
Přidáno před 2 minutami
Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky se zázvorem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené tortilly s tuňákem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Škvarkovka podle dědečka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňový perník s rumovou polevou
Kukuruza před 13 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 15 minutami
Zelná polévka s klobásou
Obeson před 47 minutami
Nudlová polévka
Kajkajak před 52 minutami
Křupavé bramboráky
Zdeninka19 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s pudinkem
KoRaNiSaH před 4 hodinami
Nejlepší špenát
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 5 hodinami
Pohanka s restovanou zeleninou
Fitulka před 5 hodinami
Středomořský rajčatový salát
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
krky krůtí,
česnek,
cibule,
koření na grilované maso,
pepř mletý,
sůl,
olej,
voda
Komentáře (3)