Losos na pomerančích z pánve
Snadná a rychlá úprava filetu z lososa se hodí vždy, když chcete mít po ruce bleskovou večeři. Stačí si vzpomenout den předem a lososa namarinovat. Pak už zbývá jen opéct na pánvi a dodělat výpek vonící po pomerančích.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na pomerančích z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82K42
Moje poznámka
Losos na pomerančích z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82K42
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 44 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 17 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 18 hodinami
Suroviny:
losos,
máslo,
pomeranče,
olej,
koření hřebíček,
med,
mouka polohrubá,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)