Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí tyčinky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

barbra

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie611 kJ /
146 kcal
Bílkoviny7,36 g
Tuky12,65 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy0,69 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vyválíme si tence listové těsto a nakrájíme rádýlkem na proužky. Krok 2: Dáme na plech s pečícím papírem pomašlujeme žloutkem a posolíme, pokmínujeme, popaprikujeme. Chuti se meze nekladou. Krok 3: Dáme péct a pečeme do zlatova.

Zveřejněno 19. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí tyčinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GRnL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí tyčinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GRnL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Včera jsme je měli nachystané pro návštěvu,jen se po nich zaprášilo:-pSypáno lněným semínkem:-K:yes:

Výborná záležitost :-) Do těsta přidávám i cerel a je to opravdu mňamka, dávám bodíčka :)

Elu, měla jsem navíc listové těsto tak jsem z něj udělala tvoje tyčinky. Jsou dobré, hlavně k vínu a docela rychlé. Sypala jsem je mákem a sezamem. S tvým svolením posílám další fotky a hlavně bodík:yes::yes::yes: +

Tohle znám a je to mňamka /kalorická/:-D

Tématické fráze:
domácí tyčinky, tyčinky domaci, domácí tyčinky z listového těsta, domácí slané tyčinky, tyčinky k vínu, domácí slane tyčinky z listoveho testa, listové těsto slané tyčinky, slané tyčinky z listového těsta, slane tycinky recept, tyčinky z listového těsta s nivou, rychlé domácí tyčinky, recept na tyčinky k vínu, domácí solené tyčinky, cerelové pyré, domácí tyčinky recept, domácí lístové tyčinky, recept na solené tyčinky, kminove tycinky z lisoveho testa, recept na domácí tyčinky, slané domácí tyčinky

Suroviny:
těsto listové, žloutek, kmín celý, sůl, pepř, paprika sušená sladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu