Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 550 kJ / 1 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,30 g |
Tuky | 104,40 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ8Q
Moje poznámka
Segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ8Q
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 6 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 8 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 9 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 10 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
vereni.cz,
segos gulas,
veření,
segoš z trouby,
kuřecí segoš,
maso na segos,
recepty na veření,
veření a recepty,
kapustovo mrkvové zelí,
delikatesní segedínský guláš,
super segos,
vereni bez masa,
segos postup,
recept a postup na segos,
segoš bez masa,
segedin recept krkovice,
segoš z mletého masa,
segos.cz
Suroviny:
krkovice vepřová,
zelí,
olej,
cibule,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
mouka hladká
Komentáře (12)
Bod je snad samozřejmý.