Mlska k telce
Bramborové lupínky ze slupek jsou levnou, rychlou a zdravou alternativou klasických bramborových lupínků. Vzniká tak méně odpadu a večer na pohovce si můžete dopřát chutnou a zdravou svačinu.
Postup přípravy
Krok 1: Dobře omyté brambory oloupeme nožem, aby byly slupky silnější.
Krok 2: Slupky propláchneme, osušíme a vhodíme do rozpáleného oleje na pánvi. Posypeme je solí nebo kořením na hranolky. A máme lupínky.
Krok 3: Doufám že budou chutnat.
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mlska k telce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02B5
Moje poznámka
Mlska k telce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02B5
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 9 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 9 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 38 minutami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 53 minutami
Pórková polévka
freynka před 55 minutami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 1 hodinou
Zapečené křenové brambory
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Tématické fráze:
telka,
telka recepty,
něco k telce,
tv telka,
bounty mlska top maso recepty,
bramborové slupky,
telka maková recept,
mlska k televizi,
něco dobrého k telce,
recepty k telce,
telka recept,
jednoduhe recepty,
domaci telka,
tv telka recepty,
telky recept,
recepty na telce,
recepty telka,
top recepty telka,
mořská štika recept,
telka maková
Suroviny:
brambory
Komentáře (60)
Jen prosím nesmažte dohněda jako na obrázku, protože čím hnědší, tím víc jedovatého akrylamidu (totéž platí i o hranolkách, topinkách a chipsech). Takže v zájmu vlastního zdraví pěkně do zlatova ;).
Jelikož jsem pečené slupky z brambor viděla, přesně tak, jak popisuje Světlanka(z jedné brambory jedna slupka)a vypadalo to krásně a ještě to dost chválili, jako dobrotu. Proč ne, každý má rád něco jiného a pečené brambory v ohni jsou celé černé s popelem a jak si pochutnáváme a ta slupka je nejlepší