Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 75,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá omáčka ze žampionů a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwYr
Moje poznámka
Rychlá omáčka ze žampionů a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwYr
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 2 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 5 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sirael před 26 minutami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 32 minutami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 33 minutami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 2 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 2 hodinami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 4 hodinami
Tématické fráze:
tuňák recepty,
zampiony recepty,
rychlá žampionová omáčka,
tuňák,
pomazánka z tuňáka,
žampiony z plechovky,
omacka ze zampionu,
omáčka z čerstvých žampionů,
omacka z tunaka,
omáčka se žampiony,
tunak se žampiony,
recepty ze žampionů,
recept žampiony,
recepty tuňák se smetanou a žampióny,
žampiony tuňák,
tunak s ryží recept,
rýže tuňák,
tunák recept,
recept tuňák,
žampiony v konzervě recept
Suroviny:
žampióny,
tuňák v oleji,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
máslo,
těstoviny
Komentáře (10)