Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 518 kJ / 1 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,06 g |
| Tuky | 12,87 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 239 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 197,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebáky (knedlíky z chleba)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYMA
Moje poznámka
Chlebáky (knedlíky z chleba)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYMA
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 21 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 5 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 6 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 8 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 8 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 11 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 11 hodinami
Tématické fráze:
knedliky z chleba,
knedlík z chleba,
recept na chlebové knedlíky,
chlebové knedlíky,
knedlíky ke guláši,
recepty z chleba,
přílohy ke guláši,
knedlíky s chlebem,
chlebovy knedlik,
rychlý chlebový knedlík,
recepty ze staršího chleba,
knedlík ke guláši,
knedlík z chlebu,
recept na knedlíky z prášku do pečiva,
jaké knedlíky ke guláši,
knedlik s chlebem,
knedlíky s chleba,
recept na knedlíky z chleba,
knedlik s chlebem,
houskový knedlík z chleba
Suroviny:
mouka polohrubá,
chléb,
mléko,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
tuk
Komentáře (23)
Klariska: ty, cos přidala, jsou s droždím, je třeba čekat na vykynutí. Tyto knedlíky jsou rychlejší.
Knedlíky znám a občas dělám a jsou dobré, tak máš 2.boda