Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 634 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,83 g |
Tuky | 21,17 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9BM
Moje poznámka
Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9BM
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 13 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno 22. 8. 2025 09:00:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí stripsy
katkasar@seznam.cz před 18 minutami
Domácí mátový sirup
petasek000 před 33 minutami
Banánové lívance
VeruH. před 39 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 1 hodinou
Červené zelí s jablky
Jaroslav.gois@gmail.com před 1 hodinou
Polévka koprová - kulajda
AnnaBrodakova před 1 hodinou
Kuřecí řízky v jogurtu
LADIDUSAN před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Topreceptyzk před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
Rybicka1971 před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
karol67 před 2 hodinami
Tématické fráze:
presoleny gulas,
jak na přesolený guláš,
jak opravit přesolené jídlo,
jak opravit přesolený guláš,
jak na přesolené maso,
jednoduchá omáčka z vepřového masa,
jak opravit slaný guláš,
jak opravit guláš,
přesolené maso,
guláš co dům dal,
bůček běs kosti,
jednoducha omacka z veproveho,
oprava gulasu moc ostry,
přesolenej guláš,
jednoduché omáčky bes masa,
jednoduchý guláš,
recept na ochucene maso,
ochuceni gulase,
veprove maso jednoduse,
chutný jednoduchý guláš
Suroviny:
plec vepřová bez kosti,
cibule,
masox,
koření gulášové,
podravka,
sůl,
pepř
Komentáře (16)
Nám to chutnalo a jelikož to vypadá, jako guláš, tak jsem to tak pojmenovala!
1 masox
2 lžičky podravky
WTF???
toto naozaj jedávate ?!
Už si niekedy jedla-videla guláš?
lebo to čo tu prezentuješ ako \"Chutný a jednoduchý gulášek\" je úboha paródia
Anetko - prosím oprav si v textu 2 lžíce podravky za 2 lžičky, které máš v ingrediencích - kdo si nevšimne bude mít gulášek přesolený