Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražský flamendr (guláš)

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

2. 6. 2013 17:07

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 639 kJ / 870 kcal
Bílkoviny124,25 g
Tuky25,78 g
Vláknina12,86 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy31,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

askina

26. 5. 2022 13:37

Recept je výborný. Chutnalo celé rodině.

Růža

27. 2. 2014 12:26

Já jsem to vyskoušela a mužu říct ž můj přítel jse mohl zblaznit potom jak mu to chutnalo :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 6. 2013 18:52

Já sice"Pražského flamendra"dělávám z hovězí kližky(ale někdy také z vepřového)ale hlavně,co tam přidávám a tady mi to v surovinách chybí,tak to je pivo:-)Už podle názvu flamendr(jako že jdeš na flám)by tam troška toho alkoholu měla být;-):-))
Jinak to máš hezké a já bych určitě neodmítla:-p:yes:

hosta hosta

3. 6. 2013 00:11

ivulinka: já masox nezavrhla jako takový:-)), jen myslím, že když by bylo více cibule a maso řádně na ní osmahlé, tak není ani třeba;-)

ivulinka ivulinka

2. 6. 2013 21:07

To musí být dobroučké:-p, masox bych dala taky, nevím proč se mu najednou vyhýbat, když jsme na něm vyrůstali:-)

Nikolek Nikolek

2. 6. 2013 20:09

Jana Pá:Děkuji,děkuji,děkuji :-8

Jana Pá

2. 6. 2013 19:44

Náhodou to vypadá u nás "jedlé":-p, takže to vyzkouším:-D, masox si může každý dát bokem a přikoření, čím chce;-), já si to přikořením dle našeho:-)), každý dle svého, že:-? bodík jde:-!

Olinka5555

2. 6. 2013 19:18

Pěkný gulášek:-))):yes::yes::yes:

Nikolek Nikolek

2. 6. 2013 17:32

Díky za pěkné hodnocení :-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 6. 2013 17:30

;-):-p:yes:

Nikolek Nikolek

2. 6. 2013 17:20

hosta:No je to přesně podle receptu a chutná fakt dobře. Taky masox nedávám,ale sem jsem ho dala :-))

rebeka rebeka

2. 6. 2013 17:20

hosta: no, tak masox je téma:-8:-D:-D, ale proč ne;-) líbí se mi to zahuštění bramborou;-):yes::-) a celý gulášek je gut:-p;-):yes:

hosta hosta

2. 6. 2013 17:16

No - to bude dobrý gulášek, já bych asi dala mnohem víc cibule a vynechala masox:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový flamendr vepřový flamendr recept vepřový flamendr recepty flamendr recept hovězí guláš flamendr vepřový flamendr-recepty flámendr flamendr z vepřového masa pražský guláš vepřový guláš flamendr recept na flamendr recept na flamendra recept na veprovy flamendr pražský vepřový flamendr prazsky flamender vepřovy flamedr gulasflamendr recept na flamendr z vepřového masa top recepty flamendr pražsky flamedr

Suroviny: plec vepřová, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, majoránka, česnek, brambory, olej, voda, masox, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pražský flamendr (guláš)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9AzP