Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražský flamendr (guláš)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

2. 6. 2013 17:07

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 639 kJ / 870 kcal
Bílkoviny124,25 g
Tuky25,78 g
Vláknina6,56 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy31,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Růža

27. 2. 2014 12:26

Já jsem to vyskoušela a mužu říct ž můj přítel jse mohl zblaznit potom jak mu to chutnalo :-)

Anna Kocikova

3. 6. 2013 18:52

Já sice"Pražského flamendra"dělávám z hovězí kližky(ale někdy také z vepřového)ale hlavně,co tam přidávám a tady mi to v surovinách chybí,tak to je pivo:-)Už podle názvu flamendr(jako že jdeš na flám)by tam troška toho alkoholu měla být;-):-))
Jinak to máš hezké a já bych určitě neodmítla:-p:yes:

hosta

3. 6. 2013 00:11

ivulinka: já masox nezavrhla jako takový:-)), jen myslím, že když by bylo více cibule a maso řádně na ní osmahlé, tak není ani třeba;-)

ivulinka

2. 6. 2013 21:07

To musí být dobroučké:-p, masox bych dala taky, nevím proč se mu najednou vyhýbat, když jsme na něm vyrůstali:-)

Nikolek

2. 6. 2013 20:09

Jana Pá:Děkuji,děkuji,děkuji :-8

Jana Pá

2. 6. 2013 19:44

Náhodou to vypadá u nás "jedlé":-p, takže to vyzkouším:-D, masox si může každý dát bokem a přikoření, čím chce;-), já si to přikořením dle našeho:-)), každý dle svého, že:-? bodík jde:-!

Olinka5555

2. 6. 2013 19:18

Pěkný gulášek:-))):yes::yes::yes:

Nikolek

2. 6. 2013 17:32

Díky za pěkné hodnocení :-K

varilamyskakasicku

2. 6. 2013 17:30

;-):-p:yes:

Nikolek

2. 6. 2013 17:20

hosta:No je to přesně podle receptu a chutná fakt dobře. Taky masox nedávám,ale sem jsem ho dala :-))

rebeka

2. 6. 2013 17:20

hosta: no, tak masox je téma:-8:-D:-D, ale proč ne;-) líbí se mi to zahuštění bramborou;-):yes::-) a celý gulášek je gut:-p;-):yes:

hosta

2. 6. 2013 17:16

No - to bude dobrý gulášek, já bych asi dala mnohem víc cibule a vynechala masox:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový flamendr vepřový flamendr recept vepřový flamendr recepty flamendr recept hovězí guláš flamendr vepřový flamendr-recepty flámendr flamendr z vepřového masa pražský guláš vepřový guláš flamendr recept na flamendr recept na flamendra recept na veprovy flamendr pražský vepřový flamendr prazsky flamender vepřovy flamedr gulasflamendr recept na flamendr z vepřového masa top recepty flamendr pražsky flamedr

Suroviny: plec vepřová, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajský, majoránka, česnek, brambory, olej, voda, masox, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pražský flamendr (guláš)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9AzP