Vepřový guláš II.

toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 2 názory

21

Suroviny

190 g vepřové maso
20 ml oleje
200 g cibule (pórku)
5 g másla
5 g kečupu
5 ml vína
8 g petržele
5 g feferonek
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozkrájíme na kostičky, osmažíme ve vroucím oleji a postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, kečup, víno, osolíme, opepříme, popř. přidáme saturejku. Dusíme na mírném ohni.

  2. Před podáváním posypeme jemně nakrájenou petrželí a několika feferonkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřový guláš II.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřový guláš vepřový guláš vepřový guláš recept vepřovy guláš recept veprovej gulas vepřoví guláš veprovi gulas veprovy gula jak na dobrý vepřovy gulaš guláš vepřový guláš vepřový vepřový gul vepřový guláš recepty vepřový guláš na víně vepřové guláše recept vepřový guláš recept vepřový guláš vepřový guláš s bramborem jak uvarit veprovy gulas jak uvařit vepřový guláš

Zapomněl/a jsem heslo