Vepřový guláš II.

toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 2 názory

21

Suroviny

190 g vepřové maso
20 ml oleje
200 g cibule (pórku)
5 g másla
5 g kečupu
5 ml vína
8 g petržele
5 g feferonek
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozkrájíme na kostičky, osmažíme ve vroucím oleji a postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, kečup, víno, osolíme, opepříme, popř. přidáme saturejku. Dusíme na mírném ohni.

  2. Před podáváním posypeme jemně nakrájenou petrželí a několika feferonkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový guláš II.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo