Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový guláš II.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 291 kJ /
548 kcal
Bílkoviny43,15 g
Tuky30,73 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 89 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy21,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso rozkrájíme na kostičky, osmažíme ve vroucím oleji a postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, kečup, víno, osolíme, opepříme, popř. přidáme saturejku. Dusíme na mírném ohni. Krok 2: Před podáváním posypeme jemně nakrájenou petrželí a několika feferonkami.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový guláš, vepřový guláš, vepřovy guláš recept, vepřový guláš recept, veprovej gulas, vepřoví guláš, veprovi gulas, veprovy gula, jak na dobrý vepřovy gulaš, guláš vepřový, guláš vepřový, vepřový guláš na víně, vepřový gul, vepřový guláš recepty, vepřový guláš s bramborem, vepřové guláše, recept vepřový guláš, recept vepřový guláš, jak uvarit veprovy gulas, jak uvařit vepřový guláš

Suroviny:
maso vepřové, olej, cibule, máslo, kečup sladký, víno, petržel, feferonka

Přidat fotografie receptu