Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 622 kJ / 2 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,99 g |
Tuky | 29,43 g |
Vláknina | 29,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 437,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ1A
Moje poznámka
Pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ1A
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 17 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno 12. 6. 2025 05:00
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 36 minutami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 6 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 9 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 10 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 10 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 11 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 11 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 11 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 14 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 15 hodinami
Tématické fráze:
rasce,
pohankovo žitný chléb,
žitný chléb,
slovenský chléb,
co je rasce,
slovensky rasca,
žitný chléb recept,
chleb zitny,
slovenský chleba,
slovensky rasce,
recept na žitný chléb,
žitný chléb v domácí pekárně,
slovensky chleb recept,
povidla z domácí pekárny,
pohankovo zitny chleba,
co je slovensky rasce,
rasce slovenský,
co je to rasce,
recept žitný chléb,
domácí pekárna žitný chléb
Suroviny:
voda,
olej,
med,
sůl,
anýz,
kmín celý,
kůra pomerančová,
mouka polohrubá,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (5)