Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,00 g |
| Tuky | 43,50 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 366,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto je vynikající, vláčné, krásně se válí. Vyválíme, dáme na vymazaný plech a ozdobíme dle svých chutí.
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
Moje poznámka
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 22 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 38 minutami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 2 hodinami
Kapří hranolky
loing před 11 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 12 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
nejlepsi testo na pizzu,
jak dlouho péct pizzu,
těsto na pizzu,
jak péct pizzu,
na kolik stupňů péct pizzu,
testo na pizu,
těsto na pizzu recept,
výborné těsto na pizzu,
na kolik pect pizzu,
vláčné těsto na pizzu,
pizza recept,
testo ma pizzu,
recept na pizza těsto,
pizza v remosce,
pizza margareta,
měkké těsto na pizzu,
recept na těsto na pizzu,
těsto na pizz,
na kolik stupňů se peče pizza,
pizza vysoké těsto
Suroviny:
voda,
olej olivový,
mouka hladká,
droždí sušené,
Komentáře (16)
Každá trouba peče jinak, já mám plynovou a nedokážu vám říct na kolik stupňů, pač mi to neukazuje.upečení hlídám.
Jestli vám to pomůže, tak to je tento recept v odkazu:
Hezký večer domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3469
35 minut na 200°C je moc, určitě. Jak to poznáš, že (podle tebe) není hotová? Musí být měkounká, ona trochu ztuhne přitom, jak pak chládne....když je vypečená, po zchládnutí ztvrdne. Zkus ji upéct dva menší kousky, jeden po druhém a každý jinou, kratší dobu - sama uvidíš, jak se liší.
Na tuhle teplotu bych ji (odhadem) pekla max.15-20 min, i těch 20 si myslím, že je ažaž.
http://www.toprecepty.cz/recept/1958-testo-na-pizz...