Zelený židovský salát

Meszarosovabolya Kuchařka: Meszarosovabol…

Doba přípravy: 1 hodina + príprava 4 porce Saláty 7 názorů

Suroviny

3 PL ořechového oleje nebo dýňového oleje
2 PL košer bílého vinného octa
250 g malých žampionů (na plátky nakrájených)
2 hlávky ledového salátu
1 hrnek sýra s modrou plísní (Niva, na kostičky nakrájeného)
1 hrnek na hrubě nasekaných ořechů
1/2 hrnku na jemno nakrájené zelené natě jarní cibulky
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z octa, oleja, soli a mletého čierneho korenia si pripravíme šalátovú zhálievku, ktorou zalejeme šampiony a necháme stáť 1 hodinu.

  2. Do šalátovej misy natrháme ľadový šalát veľkosti sústa.

  3. Pridáme orechy, syr, cibuľovú vňať, marinované šampiony a dôkladne všetko premiešame.

  4. Podávame ako samostatné jedlo s čerstvým pečivom.

Poznámka

Zdroj: recept francúzskych židov.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelený židovský salát

Tématické fráze: židovský salát salát ze zeleného salátu příprava zeleného salátu zelený salát košer recepty židovské recepty saláty ze zeleného salátu zeleny salat recepty židovský salát recept recepty saláty saláty recepty zeleny salat recept koser recept ořechoý salát zidovsky salat k rizku zelen. salát recept zelené sálaty recepty recepty ze zeleneho salátu košer oleje přírava zeleného salátu

Zapomněl/a jsem heslo