Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlívový bůček se zázvorem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 1. 2010 17:09

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie812 kJ / 194 kcal
Bílkoviny4,69 g
Tuky2,80 g
Vláknina17,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Říká se, že bůček není až tak zdravý, ale hlíva je zdravá velmi, tak se to moc hezky doplňuje. Jídlo jsem udělala přesně podle našich chutí a vám doporučuji, aby jste to vyzkoušeli-stojí totiž za to!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabina

25. 1. 2010 14:24

Hele Bibi, možná buchty naslano s hlívovou náplní a třeba s pórkem by nebyly špatné - tak co, nahlodala jsem tě ;-):-?

Jana Pá

25. 1. 2010 13:29

Teprve teď jsem přišla na chuť hlívy (máme doma houby z lesa), ale i hlíva je :-p

Bibinka Bibinka

25. 1. 2010 12:30

Gabčo, to jsem nezkoušela, ale věř mi, že bych možná do toho šla a bylo by to na metráky:-Djá ti jí strkám pomalu do všeho, skoro bych tím plnila buchty:-D:-)), tak si usoudila velmi dobře;-)

Gabina

25. 1. 2010 12:27

Koukám hlíva a říkám si Bibi :yes: Nezkoušela sis hlívu pěstovat:-? Táta vloni koupil sadbu v takové kostce, měl to ve sklepě a jen zaléval. Hlíva rostla jak z vody. Možná bych někde našla i fotku

Jana Pá

23. 1. 2010 15:56

Dnes bylo k obědu a bylo řečeno :-p:yes: Zázvor jsem nastrouhala syrový a jinak viz recept, maso kýta 6 ks, takže máme i na zítra:yes::-D

Jana Pá

22. 1. 2010 20:19

Děvčata, zítra to dělám, sice nebude bůček - snad krkovička nebo kýta, nevím, co vytáhnu z mrazáku:-O, ale bude to, jo, fotka nebude;-(, neumím to zatím "frkat" do PC:-O, ale písnu, jak to rodinka vzala:-D:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 1. 2010 20:16

Jaj, mńam!!:-p:yes: Vidíš, jak máš veliké fotky?:-))

Dooga Dooga

22. 1. 2010 18:39

Proboha, to vypadá dobře. Bůček mám zrovna v troubě(plněný klobásovou směsí), ale hlívu nemám. Tak příště. :yes:

michsamant michsamant

22. 1. 2010 18:06

:-p:yes:

spagetka spagetka

22. 1. 2010 17:44

Bůček taky nahhradím drůbežím, jinak hlíva asi paseku nenadělá, naopak ;-):-p:yes:

Bibinka Bibinka

22. 1. 2010 17:40

Dančo, to se může udělat z jakéhokoliv masa a bude to mít jen rozdíl chuti po tom či onom mase, jinak to chuťově zůstane zachovaný. Koukám, že budete mít s Janou Pá stejný oběd, tak zítra písněte, zda jste sklidili úspěch;-)

Danca Danca

22. 1. 2010 17:28

Jůůůů...tak to musí být úúúžasná dobrota!:-p Jen škoda, že bůček naše rodina fakt nesmí...obzvlášť tak brzy po Vánocích:-). Ale zkusím ho zaměnit za krůtí, které jsem dneska koupila, hlívu taky mám...a zítra bude luxusní obídek, mňam! Díky za tip a dávám bodík:yes:

Jana Pá

22. 1. 2010 17:14

Já dnes koupila 2 vaničky hlívy, tak mám recept na zítra:-p:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obalovany bucek hlívový guláš veprovy buček na zázvoru krkovička hlíva jak pěstovat zázvor hlívový recepty se zazvorem bůček recepty uzený bůček a hlíva obalované maso se zázvorem hliva ve sklepě teplý hlívový salát zazvor pestovat diskuze vepřový bůček se zázvorem buchta se zázvorem jídla se zázvorem vepřové na zázvoru roláda s hlívovou náplní bucek obaleny v koreni vepřoví bůček na zázvoru

Suroviny: bůček vepřový, cibule, hlíva ústřičná, zázvor, koření vepřová pečeně, mouka hladká, olej, solamyl, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hlívový bůček se zázvorem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lx1J