Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 410 kJ / 2 010 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 140,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 165,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krabí kremrole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXmk
Moje poznámka
Krabí kremrole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXmk
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
krabí tyčinky v listovém těstě,
krabí tyčinky v listovém těstu,
kremrole recept,
kremrole z krabích tyčinek,
když se těsto drobí,
kremrole s krabími tyčinkami,
proč se drobí listové těsto,
kremrole s krabich tycinek,
listove testo krabi tycinky,
kremrole,
krabi z listoveho testa,
recept na krabí tyčinky v listovém těstě,
recept na kremrole,
kremnole,
listove testo tycinky,
slané kremrole z listového těsta s krabityčinkami,
recepty krabí tyčinky v listovém těstu,
listové těsto slané recepty krabí tyčinky,
pečené krabí tyčinky recepty,
recept kremrole
Suroviny:
krabí tyčinky,
těsto listové,
sůl,
vejce
Komentáře (13)
Já každou krabí tyčinku, obalenou ve špenátu a v těstě překrojím ještě napůl (upečené listové těsto se při kousnutí drobí, když zasyrova překrojím napůl, vznikou kousky velikosti sousta a nenadělá se při jezení