Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 637 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,93 g |
Tuky | 75,92 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 30,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z tuňáka a smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPY5
Moje poznámka
Polévka z tuňáka a smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPY5
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 7 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 9 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 10 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 11 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
rybí polévka z tunaka,
tuňáková polévka,
tuňák na smetaně,
rybí polévka z konzervy,
recepty z tuňáka vcelku,
tuňák z konzervy recepty,
tunakova polevka z konzervy,
tuňáková polévka recept,
recept tuňák,
rybi polevka s tuňáka,
polévka tuńáková recepty,
tunak se smetanou,
polévka z tuňákové konzervy,
tunakova polivka,
polivka z tunaka,
rybí polévka recept z tuňáka,
polévka z konzervy tuňák,
tuňák smetana recept,
tuňák,
přidání smetany do polévky
Suroviny:
tuňák v konzervě,
brambory,
slanina anglická,
cibule,
smetana ke šlehání,
vývar kuřecí,
sůl,
pepř bílý,
pórek,
olej olivový
Komentáře (19)
Udělal jsem ze zbytku tuňáka vcelku z velké (900g) španělské konzervy. Všichni, kdo ochutnali, jen chválili a chtěli přidat.
vždyť ty tvoje jsou moc hezké
no, to já mu dopředu neřekla, co jí
přidala jsem ještě na závěr sušené koprové výhonky, pod gril do trouby jsem šoupla bagetu pokapanou oliváčem, nastrouhala goudu.. namáčeli jsme si do polévečky, chroupali, mlaskali a dobře v bříšku měli
bodík už jsem dala, tak teď pár obrázků a veliký dík za skvělý recept
To pak můžeš ohromit i nečekanou návštěvu. A když zbydou bramory od oběda, je to pětiminutovka