Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Wor
Moje poznámka
Žampiony plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Wor
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 17 minutami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 36 minutami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 1 hodinou
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 1 hodinou
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 3 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 4 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněné zampiony,
plněné žampiony nejlepší recept,
žampiony recepty,
plněné žampiony recept,
zampiony recept,
plnené žampiony recepty,
recepty se žampiony,
zampiony plnene,
recept na plnene žampióny,
žampiony plněne recept,
plněný zampiony,
recepty na plněné žampiony,
recept plnene zampiony,
top recepty plnene zampiony,
žampionové recepty,
recepty z žampionů,
recepty ze žampionů,
plněné žampiony bezmasé,
recepty žampiony,
výborné plněné žampiony
Suroviny:
žampióny,
cibule,
salám měkký,
sýr eidam,
olej
Komentáře (4)