Suroviny
Porce: dle chuti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,96 g |
Tuky | 15,64 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablko a vajíčka nastrouháme nahrubo, přidáme maso z konzervy a přidáme majolku. Dopepříme a dosolíme podle chuti. Jednoduché, šťavnaté a syté.
Zveřejněno 9. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákový salát s jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Opx
Moje poznámka
Tuňákový salát s jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Opx
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 minutami
Domácí kečup
MarketaBod před 13 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 39 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Tématické fráze:
tuňákový salát,
salat s tunákem a jablky,
salát mimoza,
salat mimosa,
jednoduchý tuňákový salát,
salát s tuňákem a z jablka,
tunákový salát ve skle,
fenyklový salát s tuňákem recept,
mimosa s tuňákem,
salát s jablkem a tuňákem
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
vejce,
jablko,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (11)