

Krkovička na česneku a bylinkách
Suroviny podle kusů masa a apetitu strávníků
- Plátky z krkovičky
- nahrubo drcená hořčice
- česnek (já dala na 5 plátků 3 jednostroužky)
- hrst sekané zelené petrželky
- hrst sekané pažitky
- olivový olej
- koření Vepřová pečeně
Postup přípravy receptu
Maso přes noc naložíme do směsi -olej, pažitka, petrželka, nahrubo mletá hořčice, rozmačkaný česnek a koření na vepřovou pečeni.
Druhý den dáme do pekáče, podlijeme vodou a upečeme. Jako příloha se hodí cokoli od brambor. Já dala šťouchané brambory s pažitkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Krkovička na česneku a bylinkách
-
Ladi,díky za vyzkoušení.Jsem ráda,že chutnalo.
-
Pavli, dnes jsem masíčko udělala dle tebe, jen jako příloha byl br.knedlík s listovým špenátem, marináda je výborná
. Fotku přidávám, bodík už je dán dřív
-
No to se mi líbí a ukládám, přidám ti co nejdřív foto,uniklo to mé pozornosti.
-
plotna:Já jí nenaklepávám
-
Pavlo,mńááám.
-
Krkovička se prosím klepe nebo ne?
-
Moc fajnové jídlo
+
-
Jana Remkova:Jani,ne,to je hořčičné semínko,co se používá do okurek,hrubo mleté v mlýnku na koření
-
Pavli, nahrubo drcená hořčice? Uff, zase něco, co neznám..je myšleno hrubozrnná hořčice? Tu bych znala, ale ještě nikdy jsem ji nekoupila. Jídlo se mi moc líbí a ty kopečky brambor, jako zmrzlina
-
Prima bašta
+
-
To musí být moc dobré
-
Mimósko, tak takovou flákotu bych si taky dala a krkovička je nejlepší, protože není suchá-supr recept a já masařka bych to brala hned. Dávám ti 4.bod
-
Ta teda musí chutnat