Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 146 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,94 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 53,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ananasová zmrzlina DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1w0
Moje poznámka
Ananasová zmrzlina DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1w0
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 6 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 8 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 11 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makronky
mares-mikulas před 1 hodinou
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 2 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 3 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 5 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 6 hodinami
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 7 hodinami
Banánové brownies
mardzas před 9 hodinami
Rychlá rajská omáčka
meli11 před 9 hodinami
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 10 hodinami
Tématické fráze:
dia zmrzlina,
zmrzlina pro diabetiky,
domácí zmrzlina pro diabetiky,
zmrzlina v prášku,
zmrzlina dia,
dia zmrzlina recept,
recept na dia zmrzlinu,
ananasová dieta s recepty,
domácí zmrzlina dia,
recepty na dia zmrzlina,
diabetická zmrzlina,
domácí dia zmrzlina,
zmrzlina bez cukru,
zmrzliny pro diabetiky,
zmrzlina pro diabetiky recept,
dia domácí zmrzlina,
anasová buchta,
dia jogurt,
zmrzlina dia recept,
recepty do zmrzlinovače
Suroviny:
ananas,
pudink vanilkový,
šlehačka,
mléko,
jogurt bílý,
citronka,
sladidlo umělé
Komentáře (12)
nemôžem súhlasiť s Vašim tvrdením: "jenže pro diabetiky je diasladidlo prostě nutnost, proto je to také v DIA dietě..."
Základom modernej diabetickej diéty je racionálna strava pri ktorej diabetik pozná energetické zloženie konzumovaných potravín, resp. potravinových zložiek. A predovšetkým má informácie o obsahu sacharidov v zložkách svojej stravy.
Pokiaľ si diabetik vie započítať obsah sacharidov, pozor všetkých sacharidov, nielen cukrov v prijímanej potrave do odporúčaného denného limitu, tak potom nepotrebuje vo svojej strave používať umelé sladidlá.