Postup přípravy
Krok 1: Troubu předehřejeme na 200°C, nachystáme si plech podle toho kolik máme chleba, aby byl celý zaskládaný. Vyložíme ho pečícím papírem.
Krok 2: Chleby namažeme taveným sýrem a naskládáme na pečící papír, jeden vedle druhého.
Krok 3: Cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na namazané chleby, pak dáme na kolečka nakrájené papriky a rajčata.
Krok 4: Zasypeme strouhaným sýrem a zalejeme vejci rozšlehanými s mlékem (já jsem měla 6 toastových chlebů a 3 vejce).
Krok 5: Dáme péct tak na 20minut při 200°C. Po deseti minutách teplotu snížíme na 150°C.
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá jakoPizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D6AK
Moje poznámka
Rychlá jakoPizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D6AK
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 10 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 13 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 13 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 9 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 9 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 10 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 11 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 12 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 12 hodinami
Tématické fráze:
pizza s taveným sýry,
jednoduchá večeře z toastovým chlebem,
rychlá večeře s toustovým chlebem,
chleba namazaný taveným sýrem,
rychlá večeře s toastovým chlebem
Suroviny:
chléb toustový,
sýr tavený,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
sýr tvrdý,
vejce,
mléko
Komentáře (8)