Postup přípravy
Krok 1: Upekla jsem dvě polokoule, jednu menší na hlavu a větší na tělo.
Krok 2: Na dotvarování a krk jsem použila punčovinu, potáhla marcipánem, přidala pár flíčků, oči, uši a žirafa byla na světě.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žirafa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ez4
Moje poznámka
Žirafa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ez4
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 44 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 38 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
roláda žirafa,
moučník žirafa,
dort zirafa,
perník žirafa,
dort žirafa pro dcerku,
žirafa,
řezy žirafa,
jak se dela žirafa,
recept žirafa,
žirafa roláda recept,
žirafa - dort,
recept na žirafu,
žirafa obecná,
žirafy roláda,
žirafa dort,
maso žirafa,
maso zirafy,
maso z zirafy,
žirafa hamburgry,
žirafa maso
Suroviny:
Komentáře (23)