Ciabatty
Domácí ciabattu můžete jednoduše upéct za pomocí domácí pekárny. Díky pomalému kynutí a pečlivému zpracování těsta bude krásně nadýchaná a křupavá na povrchu. Stačí jednou kousnout a poznáte ten rozdíl.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 533 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,65 g |
| Tuky | 31,11 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 370,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ciabatty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLo9
Moje poznámka
Ciabatty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLo9
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 12 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 40 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 42 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 44 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 44 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 45 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 2 hodinami
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
ciabatta z domácí pekárny,
domaci ciabatta,
ciabatty,
ciabatta recept,
ciabatta,
recept ciabatta,
italská ciabatta recept,
ciabatta domaci pekarna,
domaci pekarna ciabatta,
ciabatta v domácí pekárně,
recepty z apetitonline.cz,
recepty ciabata,
recept na ciabatta z domácí pekárny,
italské pečivo ciabatta,
ciabatta recepty,
ciabatta v domácí v domácí pekárně,
ciabatta recept do pekárny,
ciabatta z pekarny,
apetitonline recepty,
ciabatty recept
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej olivový,
sůl,
cukr,
droždí
Komentáře (23)
Jinak testo je opravdu o dost ridsi nez klasicke kynute. Takove hodne mekounke a nadychane..