Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 664 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 0,73 g |
Vláknina | 18,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá cibulová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnW9
Moje poznámka
Jednoduchá cibulová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnW9
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
cibulová polévka,
jednoduchá polévka,
jednoduchá cibulačka,
cibulová plévka,
housticky k polevce,
jednoduchácibulová polévka,
cibulová polévka.cz,
recepty cibulová polévka,
jednoduchá cibulková polévka,
jak osmazit housticky do polévky,
cibulova polevka jedniducha,
cibulová polévka recept,
polévka cibulová,
osmazit houstičky,
jednoduchá kremovacibulova polévka recept,
housticky do polevky,
naj recepty cibulova polevka,
recept cibulová polévka,
jedoduchá cibulová polévka,
jak osmažit houstičku
Suroviny:
cibule,
česnek,
vývar masový,
olej,
bobkový list,
sůl,
tymián,
pepř celý,
kmín celý
Komentáře (3)