Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 684 kJ / 6 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,08 g |
Tuky | 167,02 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 1 062,04 g |
Postup přípravy
Hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle.
Přidáme cukr a pudink a smícháme.
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Moje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Nejnovější recepty
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 1 hodinou
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 22 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 28 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 1 hodinou
Zelné placky se sýrem
Matea před 11 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 11 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 13 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 14 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 15 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 16 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 16 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 16 hodinami
Tématické fráze:
buchta z hrušek,
recepty z hrušek,
hrušky recepty,
recepty s hruškami,
hruskova buchta,
buchty z hrusek,
pečeme z hrušek,
buchta s hruškou,
pečeme s hruškami,
hruškové buchty,
pečení s hruškami,
buchta hrusky,
buchta s hrušek,
rychla buchta s hruskami,
recept s hruškami,
s hruškami,
hruškové recepty,
moucniky s hruskami,
pokrmy z hrušek,
hrušky buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
tuk hera,
mléko,
vejce,
hruška,
cukr,
pudink vanilkový
Komentáře (15)
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.