Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párečky v županu

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lvice16

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 plechy

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 937 kJ /
4 048 kcal
Bílkoviny224,00 g
Tuky320,00 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 13,12 g
Sůl32,00 g
Sacharidy64,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto vyválíme do kruhu, rozkrájíme na trojúhelníky a balíme, plátek uzenýho sýra, kousek nivy a párek. Krok 2: Potřeme vejcem a dáme péci.

Zveřejněno 28. 8. 2009

Poznámka autorky lvice16

Je to strašně jedlé a vždy to rychle zmizí

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Párečky v županu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZxY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Párečky v županu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZxY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:yes: Paráda :) to prodávají v Tescu tak konečně vím recept i na domácí mockrát děkuji a určitě někdy vyzkouším :-)

recept vypada a dobre ale chybi mi v nem napr.:jak dlouho a pri jake teplote peci!!!!

Bibinka:
Tak to je pravda a vždycky je to mňamka:-p. Na tom se snad nedá co zkazit, ať tam dáš cokoli:-D

Jo Pavli, tam se dá báječně improvizovat, na co je momentální chuť a vždycky z toho vyleze něco dobrého:-p;-)

Bibinka:
Ještě dělávám šátečky a plním je sýrem, žampiony, salámem a nebo masovou směsí. Většinou co dům dá:-))

Taky dělávám, hlavně když nás honí mlsná-je to velmi rychlé a dávám třeba i kousek salámu, prostě co se doma vynachází. Dobrá ňamka musí dostat bodíka a hotovo:yes:

paajus:
U nás se dělají nejméně jednou za 14 dní a není to jen pro děti:-p

jollka:
Docela útěcha, že kobylky nejsou jen u nás:-D

To znám taky peču ve velkémm:-!;-):-p:yes:

Mnamka... Taky občas děláváme. Především na akcích pro děti...:yes:

jollka:
Je to fakt bašta:-p, teď jsem právě vyndala z trouby poslední plech. U nás totiž musím dělat dvojí dávku:-))

Pavlí mnam mnam:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
párečky v listovém těstě, párečky v listovém těstě na párty, párky v županu, párečky, parecky v teste, listové těsto párečky, párečky v listovém, párečky listové těsto, párečky v listové těstě, páreček, párecky v lineckém těstě, berlinky v županu, parecky v list teste, párek v županu, párek s vejcem, těsto na párečky, párty parečky, párečky v listovém těstě s nivou, párty párečky v akci, páreček v listové

Suroviny:
těsto listové, sýr niva, sýr uzený, párky, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu