Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 347 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Banán rozdělíme na 3 díly a oba konce rovně zařízneme.
Krok 2: Poté z banánu vydlabeme vnitřek - já jsem si pomohla formičkou na trubičky a do spodního konce jsem dala zpět kousek vydlabaného válečku.
Krok 3: Vydlabaný banán namočíme do poloviny do roztopené čokolády z vánočních figurek. Figurky roztopíme ve vodní lázni.
Krok 4: Obalíme v ořechách.
Krok 5: Do vydlabané díry dáme zakysanou smetanu - nejlépe stříkačkou.
Krok 6: Ozdobíme alginátovým ovocem.
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj7
Moje poznámka
Banánové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj7
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 39 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 44 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
čokoláda na vaření k mlsání,
banánové figurky,
recept slané mlsání,
vydlabany banan
Suroviny:
banán,
figurka z vánoční kolekce,
ořechy vlašské,
smetana zakysaná,
alginátové ovoce
Komentáře (3)