Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 081 kJ / 3 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,64 g |
Tuky | 199,48 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,63 g |
Sacharidy | 138,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJAl
Moje poznámka
Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJAl
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 2 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása v těstíčku,
polooštěpok,
jak upravit vinnou klobasu,
nasliptov.sk,
jak se upravuje vinná klobása,
polooštěpok na gril,
těstíčko na vinnou klobásu,
grilovaný polooštěpok,
jak se upravuje vinná klobasy,
vinná klobása v 3obalu,
polooštěpok na gril recepty,
polooštěpok na grilu,
recepty z vinné klobásy,
vinna klobasa pecena s mlekem,
parenica v těstíčku,
poloostiepok syr recept,
jak upravit vinou klobásu,
surovina na vinnou klobásu,
oštiepok na gril,
nasliptov
Suroviny:
klobása vinná,
parenica uzená,
pórek,
šunka zauzená,
vejce,
pepř mletý,
mouka hladká,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej,
mléko
Komentáře (22)
Nechápu, že se u každého receptu musí něco řešit. Myslím, že každá z nás ten sýr zná, tak nevidím důvod to tady dlouhosáhle rozebírat.
Nebylo by od věci hodnotit samotný recept a ne jak se správně jmenuje sýr.
Jenže je pravdou, že poslední dobou je to na denním pořádku
Takže Ivuško, vinnou klobásu miluje můj manžel, protože pochází z čech a troufnu si říct, že i tato klobása?
Uvítám každý recept z tohoto polotovaru
Inak, ak je to výrobok, ktorý je polovicou, tak je označovaný ako pološtiepok, nie polooštiepok. http://www.nasliptov.sk/vyrobky/syry/polostiepok/P...
Ale ono sa zvykne všetko označovať ako oštiepok, bez ohľadu na tvar.
http://www.rezivo-akred.sk/vyroba-a-sluzby/predaj-...