Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 901 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,36 g |
Tuky | 2,34 g |
Vláknina | 28,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 25,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z celeru a sušených brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7JP1
Moje poznámka
Salát z celeru a sušených brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7JP1
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 13 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
sušené brusinky recepty,
suseny celer,
sušení celeru,
celerový salát recept,
celerový salát,
sušené brusinky recept,
jsou dietni sušene brusinky?,
brusinky salaty,
salat z cerstveho celeru bulva,
celerovy salat s brusinky,
brusinky sušení,
celerový salát brusinky,
salát z celeru,
salát s brusinky,
celer salát,
salát z celeru recept,
celerový salát.,
celerový salát se sušenými brusinkami,
salat z rapikateho celeru a brusinek,
celerovy salat z bulvy
Suroviny:
celer,
citron,
brusinky sušené
Komentáře (3)