Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 425 kJ / 4 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,89 g |
Tuky | 102,74 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 2,83 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 739,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Moje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 10 minutami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny blbouny
KristulaT před 12 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 19 minutami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 44 minutami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kajkajak před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Majkaa před 1 hodinou
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Prakva před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 4 hodinami
Tématické fráze:
knihovnička recepty parádní moučníky,
zajimave recepty,
krajina posedlá tmou,
měsíčníkrajina recept,
krajina,
mesicnikrajina řezy,
bucjta,
měsíční buchta,
řezy měsíční měsíční krajina,
recept na.měsíční krajinu,
top recepty/měsični krajina,
recepty podle kraje,
měsični řezy na plech,
měsíční krajina dort,
řezy měsíční krajina2,
knihovnička recepty,
rezymesicnikrajina,
knihovnička receptu nove čislo 2017,
dort zane,
mesicni rezy
Suroviny:
vejce,
bílek,
cukr krupice,
cukr moučkový,
solamyl,
káva,
mouka hladká,
voda,
cukr krupice,
kakao,
tuk hera,
žloutek,
prášek do pečiva
Komentáře (22)
Jinak děkuji za bodíky, vždy to potěší.
Abych nedávala syrové žloutky do krému, zašlehala jsem je do ještě hodně horkého karamelu, dobře vyšlehala a je to super
pavelk: Velmi zajímavý recept