Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 086 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,33 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 3,25 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená pomazánka (z makrely a tofu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKXg
Moje poznámka
Uzená pomazánka (z makrely a tofu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKXg
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 15 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 4 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 4 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 5 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 5 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 8 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 9 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z uzeného tofu,
uzené tofu recepty,
uzené tofu,
recepty pomazánka z uzeného tofu,
recepty z uzeného tofu,
pomazánky z uzeného tofu,
recept na uzené tofu,
tofu uzene,
recept z uzeného tofu,
uzene tofu recept,
pomazanka z makrely se salamem,
pomazánka s uzeného tofu,
pomazanka z makrely,
pomazánka z uzené makrely gervais,
pomazank z tofu,
pomazank z makrely,
jak chutná sojanéza,
tofu natierka s makrelou,
uzená makrela pomazánka recept,
uzená makrela + droždí
Suroviny:
makrela uzená,
tofu uzené,
tofunéza,
sýr gervais,
olej,
pepř
Komentáře (5)